Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak tutmak

Rüyada bıçak tutmak

Rüyada bıçak tutmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, şerefe ve izzete tabir olunur.

Rüyada bıçak tutmak gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada bıçak tutmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet eder.

Rüyada elinde bıçak tutmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada elde bıçak tutmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hayata küseceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çantada bıçak görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçak ve su görmek yarınlarına inanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada annenin bıçaklandığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yokluk çekmeyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada koldan bıçaklanmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada karnına bıçak saplamak o kişiyle güzel günler geçireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments