Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak çekmek

Rüyada bıçak çekmek

Rüyada bıçak çekmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bıçak çekmek gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada bir adama bıçak çekmek mali sorunlarının çözüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada bıçak çekmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine bıçak çekmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada düşmana bıçak çekmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet eder.

Rüyada bıçak çekmek görmek ekmeğinin verimli olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya bıçak çekmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işarettir.

Rüyada iple diş çekmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Rüyada köpek diş çekmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments