Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biber satmak

Rüyada biber satmak

Rüyada biber satmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kısmetinin bollaşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber satmak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Rüyada biber satmak lüksünün artacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, parasının ve malının artacağına delalettir.

Rüyada kırmızı biber satmak onunla mutlu bir hayat kuracağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine yorulur.

Rüyada yeşil biber satmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı acı biber toplamak işlerinin bu sayede açılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada tarlada kırmızı biber görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış biber görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı toz biber yemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada acı biber tarlası görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments