Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kadınla tartışmak

Rüyada bi kadınla tartışmak

Rüyada bi kadınla tartışmak huzur bulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Rüyada kadınla tartışmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kadınla tartışmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla tartışmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla tartışmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada hamile kadınla tartışmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada teyzeyle tartışmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments