Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyin gücünü kullanmak

Rüyada beyin gücünü kullanmak

Rüyada beyin gücünü kullanmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyin gücünü kullanmak gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada beyin gücünü kullanmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çalışmalarının artacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek alınganlıkların hasıl olacağına, rızkın gittikçe azalacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyin içini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanseri olmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Rüyada beyin cerrahı görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada beyin tümörü olmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyin tümörü görmek başarı kazanılacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyin pişirmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments