Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden birini hasta görmek

Rüyada aileden birini hasta görmek

Rüyada aileden birini hasta görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aileden birini hasta gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada aileden birini hasta görmek kazancın düşeceğine, hayatın tadına varacağına, borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada aileden birinin hasta olduğunu görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir aile görmek sermaye kaybedeceğine, üzgün olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulur.

Rüyada aile yemeği görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, engellerden kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada aile fertlerini bir arada görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aile içinde görmek güzellik ve hayır geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Rüyada aileden kaçtığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ailece ölmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments