Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sakallı olmak

Rüyada beyaz sakallı olmak

Rüyada beyaz sakallı olmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulur.

Rüyada beyaz sakallı olmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Rüyada başkasında beyaz sakal görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sakallı hoca görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hasretliğin biteceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyazlamış sakal görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz sakallı birini görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sakalları beyaz görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz sakallı adam görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments