Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz otomobil almak

Rüyada beyaz otomobil almak

Rüyada beyaz otomobil almak zor günlerden geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, dikkat çekeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz otomobil almak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada beyaz otomobil aldığını görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz otomobil satın almak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz otomobil görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz otomobil kullanmak yağmur yağmamasına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz otomobil almak sıkıntılarının daha da artacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz otomobile binmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otomobilde olmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına inanılır.

Rüyada otomobil satmak adımların çok iyi bir yol açacağına, zor durumda kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments