Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz köpek görmek

Rüyada beyaz köpek görmek

Rüyada beyaz köpek görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Rüyada beyaz köpek görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz köpekten kaçmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta beyaz köpek görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, onlara hocalık edeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz köpek öldürmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz yavru köpek görmek kendi geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, huzur ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada güzel beyaz köpek görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli köpek görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments