Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz arabayla gezmek

Rüyada beyaz arabayla gezmek

Rüyada beyaz arabayla gezmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz arabayla gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada beyaz arabada gezmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulur.

Rüyada beyaz arabayla gezmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işarettir.

Rüyada arabaya binip gezmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla arabayla gezmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada arabada gezdiğini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla arabayla gezmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle arabayla gezmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada arabayla gezmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments