Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele sesi duymak

Rüyada besmele sesi duymak

Rüyada besmele sesi duymak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada besmele sesi duymak gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Rüyada besmele sesi duymak kızına daima sahip çıkacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sesli besmele çekmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada besmele duymak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli besmele okumak güzel gelişmeler yaşayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana besmele çekmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada besmele çekmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada besmele çeken birini görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada besmele yazılı kağıt görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments