Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benden yardım istemek

Rüyada benden yardım istemek

Rüyada benden yardım istemek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada benden yardım istemek gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Rüyada benden yardım istemek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada benden hoşlanan birini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, acı tecrübeler edineceğine rivayet eder.

Rüyada birinin benden hoşlandığını görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin benden kaçtığını görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, dargınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada benten görmek parasını ve işini kaybedeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, onun her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birinden yardım istemek maddi gücünün yerine geleceğine, hayırlı haberler alınacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Rüyada babadan yardım istemek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir kadından yardım istemek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments