Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belge kaybetmek

Rüyada belge kaybetmek

Rüyada belge kaybetmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, zorlukların aşılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada belge kaybetmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada belge kaybetmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada okuldan belge almak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, akıllı adımlar atacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada sınav sonuç belgesini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulur.

Rüyada kağıt belge görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Rüyada ölüm belgesi görmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada giriş belgesi görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sürücü belgesi görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada takdir belgesi almak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments