Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekarın evli olduğunu görmek

Rüyada bekarın evli olduğunu görmek

Rüyada bekarın evli olduğunu görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada bekarın evli olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Rüyada evliyken kendini bekar görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bekar kızını evli görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına alamet eder.

Rüyada bekar kişiyi evli görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulur.

Rüyada bekar insanı evli görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işarettir.

Rüyada bekarın evli olduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızın evli olduğunu görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, güzel işlere imza atacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bekarı evli görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işarettir.

Rüyada bekar kızı evli görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eline büyük paralar geçeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments