Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, makamından olacağına, işlerinin düzeleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın çocuğu olduğunu görmek yeni kapılar açılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekarken çocuğu olduğunu görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet eder.

Rüyada bekarın çocuğu olduğunu görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işarettir.

Rüyada bekar birinin çocuğunu görmek kendisine ev alacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işe zorla gidip geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments