Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beğendiğin birini görmek

Rüyada beğendiğin birini görmek

Rüyada beğendiğin birini görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ruhani önderlik yapacağına işaret eder.

Rüyada beğendiğin birini gördüyseniz:

  • Tepkilerinize duygularınızı karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada beğendiği erkeği görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeği beğenmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, üzüntülerin gideceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada çok beğenmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beğendiğin çocuğu görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağazada elbise beğenmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük beğenmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ev beğenmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada kendini beğenmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments