Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi görmek

Rüyada abiyi görmek

Rüyada abiyi görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyi gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Rüyada ölen abi görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada abinin ölümünü görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada abiyle evlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen abini görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada abi için ağlamak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada abi kardeş görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada abi ve anne görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada abiyle birlikte olmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments