Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beddua etmek

Rüyada beddua etmek

Rüyada beddua etmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, şanssızlık yaşanacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada beddua etmek gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada anneden beddua almak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada babadan beddua almak yeni bir hayata başlayacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, çok zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka birine beddua etmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Rüyada kaynanaya beddua etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuya beddua etmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada evlada beddua etmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, variyetini çoğaltacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine beddua etmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evladına beddua etmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments