Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine beddua etmek

Rüyada başka birine beddua etmek

Rüyada başka birine beddua etmek emeklerinin karşılığını alacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, başarıları ile konuşulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birine beddua etmek gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada başka birine beddua etmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bedduasını almak güzel ve bereketli işlere gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada eşine beddua etmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada beddua ettiğini görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada birilerine beddua etmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasına beddua ettiğini görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, gözyaşlarının dineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine beddua etmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Rüyada haklı yere beddua etmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments