Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kucağa almak

Rüyada bebek kucağa almak

Rüyada bebek kucağa almak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek kucağa almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada kucağına bebek almak doyasıya sefasını süreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak daha büyük adımlar atılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada baba kucağında bebek görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin kucağında bebek görmek şansının hep açık olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kucağında uyuduğunu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada kucağında bebekle yürümek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada annenin kucağında bebek görmek zahmete ve derde düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kucağa almak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments