Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek istemek

Rüyada bebek istemek

Rüyada bebek istemek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Rüyada bebek istemek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek emzirmek istemek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada bebek olmasını istemek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek istemek düşmanların çok üzüleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek yapmak istemek maddi olarak zayıflayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada ikiz bebek istemek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada bebeğini aldırmak istemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek aldırmak istemek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments