Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek

Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek

Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulur.

Rüyada bebeğin cinsiyetini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak kul hakkına girmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin cinsiyetini ögrenmek çok iyi şeylere, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada cift cinsiyetli bebek görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada bebek cinsiyeti görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada çift cinsiyetli bebek doğurmak çok daha fazla adım atacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin cinsiyetini görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments