Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği sünnet etmek

Rüyada bebeği sünnet etmek

Rüyada bebeği sünnet etmek âlim kişiler arasına gireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği sünnet etmek gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada bebeğin sünnet olduğunu görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada bebeği sünnet ettirmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Rüyada sünnetli erkek bebek görmek işlerin günden güne daha da artacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sünnetli doğan bebek görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sünnet olmuş bebek görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği sünnet etmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek sünnet ettirmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği sünnet ettirmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments