Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucaktan düşürmek

Rüyada bebeği kucaktan düşürmek

Rüyada bebeği kucaktan düşürmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kulluk derecesinin artmasına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği kucaktan düşürmek gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada bebeği kucaktan düşürmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kucaktan bebek düşürmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kucakta erkek bebek taşımak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, büyük bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği kucakta uyutmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucakta bebek ölmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Rüyada kucakta ağlayan bebek görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, servet sahibi olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada bebeği kucakta taşımak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kucakta erkek bebek görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments