Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe çorap giydirmek

Rüyada bebeğe çorap giydirmek

Rüyada bebeğe çorap giydirmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Rüyada erkek bebeğe çorap giydirmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorap giydirmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, büyük adımlar atacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çorabı giymek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters çorap giymek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek pişmanlığa, nifak sokanların cezalandırılacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalet eder.

Rüyada değişik çorap giymek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada yeni çorap giydiğini görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine çorap giydirmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments