Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayraklı cenaze görmek

Rüyada bayraklı cenaze görmek

Rüyada bayraklı cenaze görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bayraklı cenaze gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Rüyada bayraklı cenaze görmek kazancının günden güne azalacağına, dik durmaya çalışacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bayrağa sarılı cenaze görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza tabir olunur.

Rüyada türk bayrağına sarılı cenaze görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde bayrak tutmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada düşman bayrağı görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulur.

Rüyada mavi bayrak görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden bayrak almak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada bayrak açmak büyük mutluluk duyulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments