Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuş beslemek

Rüyada baykuş beslemek

Rüyada baykuş beslemek aileyle iş yapmayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sadaka ya da zekat vereceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, işleri yoluna sokacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada baykuş beslemek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada baykuş beslemek itibar göreceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman baykuş görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe baykuş görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada baykuş saldırısına uğramak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada baykuşlu yüzük görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada baykuş yakalamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, esenliği bulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş baykuş görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hastalıkların uzak duracağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve baykuş girdiğini görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments