Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayır aşağı inmek

Rüyada bayır aşağı inmek

Rüyada bayır aşağı inmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, aile içinde saadetinin artacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, endişelerini silip atacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayır aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada bayır aşağı inmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayırdan aşağı inmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla bayır aşağı inmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Rüyada bayır aşağı koşmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bayırdan aşağı koşmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayır aşağı kaymak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hayır ve bereketin artmasına yorulur.

Rüyada bayır aşağı yürümek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, darlığa düşmeyeceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayır yoldan inmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments