Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan komiser görmek

Rüyada bayan komiser görmek

Rüyada bayan komiser görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet eder.

Rüyada bayan komiser gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bayan komiser görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada komiser olmak sıkıntıdan kurtulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada baş komiser görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada baş komiser olmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kız çocuğunun olacağına, kötü halin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komiser görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komiser olduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çantası bulmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bayan asker olduğunu görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments