Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla ayakkabı değiştirmek

Rüyada başkasıyla ayakkabı değiştirmek

Rüyada başkasıyla ayakkabı değiştirmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasıyla ayakkabı değiştirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada ayakkabı değiştirdiğini görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada başkasıyla ayakkabı değiştirmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı değiştirmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalettir.

Rüyada sürekli ayakkabı değiştirmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıları değiştirmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada biriyle ayakkabı değiştirmek huzurlu, mutlu olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek altı değiştirmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yıldızların yer değiştirdiğini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments