Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yatak odasını görmek

Rüyada başkasının yatak odasını görmek

Rüyada başkasının yatak odasını görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının yatak odasını gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada yatak odasını dağınık görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada boş yatak odası görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel yatak odası görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sevineceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yatak odası almak aksi takdirde çok üzüleceğine, sevilen bir dostun geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yatak odasını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yatak odası görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak odasının dağınık olduğunu görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada yeni yatak odası takımı almak kısa süreli hastalık yaşamasına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments