Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının pencereden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının pencereden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının pencereden düştüğünü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, güzel günler için yaşayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada pencereden düşen birini kurtarmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini pencereden düşerken görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun pencereden düştüğünü görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden düşüp ölmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden birinin düştüğünü görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet eder.

Rüyada pencereden düşen bebek görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin pencereden düştüğünü görmek işlerdeki verimin artacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments