Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının para verdiğini görmek

Rüyada başkasının para verdiğini görmek

Rüyada başkasının para verdiğini görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının para verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada birine kağıt para verdiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borç verdiği parayı almak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verdiğin parayı geri almak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada demir para verdiğini görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para verdiğini görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının para verdiğini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine para verdiğini görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments