Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının oturarak namaz kıldığını görmek

Rüyada başkasının oturarak namaz kıldığını görmek

Rüyada başkasının oturarak namaz kıldığını görmek güzelleşeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerinin günden güne azalacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Rüyada başkasının oturarak namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada oturarak namaz kıldığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada namazı oturarak kılmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının oturarak namaz kıldığını görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içip namaz kılmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada cami önünde namaz kılmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bunalıma düşeceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine tabir olunur.

Rüyada yanlış namaz kılmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada komşunun namaz kıldığını görmek büyük işlere girileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments