Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrı şehrini görmek

Rüyada ağrı şehrini görmek

Rüyada ağrı şehrini görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağrı şehrini gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağrı şehrini görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ağrı şehrine gitmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada kalp ağrısı çekmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulur.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada ağrı duymak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağrısız doğurmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments