Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayıp tövbe etmek

Rüyada ağlayıp tövbe etmek

Rüyada ağlayıp tövbe etmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayıp tövbe etmek gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağlayıp tövbe etmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak tövbe etmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan tövbe almak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tövbeyi bozmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmeden önce tövbe etmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, mal kaybına uğrayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada korkudan tövbe etmek yüksek makamlara geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işarettir.

Rüyada içki içip tövbe etmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments