Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşyasını kullanmak

Rüyada başkasının eşyasını kullanmak

Rüyada başkasının eşyasını kullanmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, kısmetin açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, edilen duaların kabul olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyasını kullanmak gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Rüyada ölmüş birinin eşyasını kullanmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün eşyasını kullanmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eşyasını kullanmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada otobanda araba kullanmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda araba kullanmak mevcut konforunun da devam edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada motosiklet kullandığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada yüklü kamyon kullanmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada tır kullandığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sorunların gittikçe artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments