Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşyalarını toplamak

Rüyada başkasının eşyalarını toplamak

Rüyada başkasının eşyalarını toplamak onu uyaracağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının eşyalarını toplamak gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada evin eşyasını toplamak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye tabir olunur.

Rüyada eski eşyaları toplamak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları toplamak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden eşya toplamak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin eşyalarını toplamak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada taşınmak için eşya topladığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada evden eşyaları toplamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada ev eşyası toplamak dertlerin bölüşüleceğine, kişinin gönlünü alacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments