Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kitap görmek

Rüyada başkasının elinde kitap görmek

Rüyada başkasının elinde kitap görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kitap gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ölünün elinde kitap görmek büyük başarılar kazanılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalettir.

Rüyada elinde dua kitabı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, malının ve kazancının tam olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kitap görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Rüyada el yazması kitap görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kitabını eline almak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalet eder.

Rüyada elinde kitap görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinde kitap görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada yasin kitabını eline almak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments