Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada dişimin kırıldığını görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Rüyada ön dişin kırıldığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada üst dişin kırıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kendi dişinin kırıldığını görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kırılan dişi eline almak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi kırılmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön dişin kırılmasını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet eder.

Rüyada takma dişi kırılmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments