Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çantasından para almak

Rüyada başkasının çantasından para almak

Rüyada başkasının çantasından para almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, parasal krizler yaşanacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hacetinizin giderilmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çantasından para almak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken seçimler ya da verilmesi gereken kararlar uykularınızı kaçırıyor olabilir.

Rüyada çantasında para görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin yarım kalacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantasında para bulmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada çantaya para doldurmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, donatacağına, nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada para çantası çaldırmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çantada para görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çanta içinde para görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çanta dolusu para almak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke yorulmaktadır.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments