Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının borcunu görmek

Rüyada başkasının borcunu görmek

Rüyada başkasının borcunu görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının borcunu gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Rüyada borçluyu görmek her nimetin lezzetine varacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada borcunu istemek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, gözyaşlarının dineceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada borç ekmek almak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada borçlunu görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada borçlarını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin borcu olduğunu görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada para borçlanmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisini korumaya alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşından borç para almak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sıkıntılarını aşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments