Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borçlarını görmek

Rüyada borçlarını görmek

Rüyada borçlarını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada borçlarını gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ölüye borç vermek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, enerjisini toplayacağına delalettir.

Rüyada borç kağıdı görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Rüyada borç faturası görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet eder.

Rüyada birine borcu olmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kazancının azalacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşından borç para almak güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada borç hesaplamak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendini borçlu görmek kısmetli bir işe atılmaya, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin borcunu ödemek yaşam kolaylığı içine gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments