Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bacaklarını kıllı görmek

Rüyada başkasının bacaklarını kıllı görmek

Rüyada başkasının bacaklarını kıllı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bacak kıl traş etmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hep dua edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın kıllandığını görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, ailesini kaybedeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan kıl koparmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalettir.

Rüyada bacak kılı aldırmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağında kıl görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıllı bacak temizlemek bolluk ve bereket içinde olacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan kıl temizlemek sevip saydığı bir birey olunacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarının kıllı olduğunu görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments