Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan kıl koparmak

Rüyada bacaktan kıl koparmak

Rüyada bacaktan kıl koparmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, dertlerine derman arayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada bacağındaki kılları aldığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada bacakta kıl almak arabuluculuk yapılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Rüyada kıllı bacakları temizlemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kıllı bacak görmek lüksünün artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini bacaklarını kıllı görmek kazancının azalacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaktaki kılı temizlemek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, büyük özgüven kazanacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bacaklardan kıl almak büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kılını almak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments