Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ağaç diktiğini görmek

Rüyada başkasının ağaç diktiğini görmek

Rüyada başkasının ağaç diktiğini görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ağaç diktiğini gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada yeni dikilmiş ağaç görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç diktirmek iş hayatında sorun yaşanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini ağaç dikerken görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin ağaç diktiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hakkıyla kazanca yorulmaktadır.

Rüyada yeni dikilen ağaç görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağaç diktiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments