Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada başkasını ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada başkasını ilişkiye girdiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevap işleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasını ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin ilişkiye girdiğini görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, büyük zorluklar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle ilişkiye girdiğini görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, istediği noktalara ulaşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ilişkiye girdiğini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments