Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını hamamda görmek

Rüyada başkasını hamamda görmek

Rüyada başkasını hamamda görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zevki sefa içinde olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasını hamamda gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada hamamda havuza girmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş hamam böceği görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada hamam suyu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda kavga etmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzlu hamam görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatını yoluna sokacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamamda birini keselemek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi hamam görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada hamama girmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments