Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başkasını ameliyat olduğunu görmek

Rüyada başkasını ameliyat olduğunu görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasını ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada birinin kalp ameliyatı olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada canlı ameliyat olmak amacına ulaşmayı başaracağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ameliyat olan kadın görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat elbisesi giymek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat olan hasta görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyata hazırlanmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments