Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından bilezik almak

Rüyada başkasından bilezik almak

Rüyada başkasından bilezik almak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, hakkını savunamayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasından bilezik almak gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada bilezik yapmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, hayalkırıklığı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük ve bilezik görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli bilezik görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada naylon bilezik takmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilezik kırılmasını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik almak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski altın bilezik görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneden bilezik almak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments